Σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 η τελετή απονομής των Waste & Recycling Awards 2017. Η ΕΠΑΔΥΜ Α.Ε. κέρδισε 3 βραβεία Winner στις κατηγορίες Recycling – Compost και Waste Management Leadership, αλλά και το βραβείο Waste Partnership για την υποδειγματική συνεργασία της με την Αναθέτουσα Αρχή ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε..

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, στην εισαγωγική ομιλία της, τόνισε τη σημασία που έχει η επένδυση σε καινοτόμες και τεχνολογικά ανεπτυγμένες δράσεις διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης, τόσο για τον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, όσο και για τον αναπτυξιακό και επιχειρηματικό τομέα. Τα βραβεία, τόνισε, έχουν καθοριστικό ρόλο και λειτουργούν ως δέσμευση των επιχειρήσεων για την προσέγγιση διαρκώς και πιο φιλόδοξων στόχων βιώσιμης ανάπτυξης. 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑΔΥΜ Α.Ε. Δρ Νίκος Περδικάρηςευχαρίστησε την επιτροπή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο ΟΣΔΑ της Δυτικής Μακεδονίας και τόνισε τη δέσμευσή του η Μονάδα  Επεξεργασίας των Απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας να παραμείνει σημείο αναφοράς της υποδειγματικής διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος.